En blogg om livet

vardag

Jag har haft blogg så länge jag kan minnas, typ. Det började, som för de flesta, på blogg.se och sen har jag nog testat de allra flesta portaler därefter. Min senaste blogg låg på nouw, där jag trivdes ganska bra tills jag blev less på 1) att hemsidan låg nere typ hela tiden och 2) det kändes inte som rätt plats för min blogg. Jag driver ingen modeblogg och kommer aldrig göra det heller.

Jag vill bara ha en plats att dela tankar och bilder, fritt, ärligt och äkta. För det är det jag alltid älskat med att skriva – att få ner sina tankar nånstans där man sen kan gå tillbaka och läsa. Och jag gillar att man kan dela med varandra, för det känns som att vi ofta tror att vi är ensamma i allt som händer i livet.

Men det är vi inte.

Jag kanske ska berätta lite om mig själv.
Jag heter Ronja, är 26 år och bor i Jämtland. På vintern jobbar jag som eventmanager och på sommaren i bike parken som bike park shaper. I framtiden vill jag plugga till psykolog och hoppas att göra det nästa år. Jag har ganska nyss skaffat en finsk lapphund. Jag har längtat efter hund hela mitt liv och äntligen är den drömmen sann.

Min fritid spenderar jag på fjället för det är där jag trivs bäst. Känslan av frihet när man rör sig på fjäll är det bästa jag vet. Jag springer, cyklar, åker skidor (både på längden och utför), snowboard, yogar och lite annat. Emellan tiden på fjället tycker jag om att varva ner med en bra bok, god mat och gott sällskap.

Jag är också sen två veckor tillbaka sjukskriven pga depression. Något som jag kämpat med i flera, flera år. Det känns väldigt konstigt men samtidigt skönt att äntligen få hjälp. Mitt liv har bara sinat bort i mörka ångest-tankar och tunga dagar och nätter, det var dags att be om hjälp. Jag har tänkt göra ett långt inlägg om detta, kanske i 2 eller 3 delar (?) och berätta mer.

Nåväl, jag tror vi kapar där för denna gång.
Känner mig lite pirrig att börja skriva igen, det ska bli roligt!
Hoppas ni mår bra, stor kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s