Göra det man kan

vardag

Jag sitter fortfarande med en förkyldning, dock känner jag mig inte speciellt dålig (mer än att jag känner av att jag inte är helt frisk) och börjar bli otroligt rastlös. Så efter jag hade varit inne i byn på lite ärenden svirade jag om och tog en sväng upp på fjället. Ingen löpning, men bara så snabb gång jag orkade. Och PJUH vad jobbigt det kan vara att gå alltså?!

Men jäklar vad gött det är att få vara på fjället. När jag kom upp på berg satte jag mig en stund på en sten och blundade och bara kände hur vinden blåste bort alla bekymmer inom mig.

Två saker har jag tagit med mig senaste veckan:
1) Min granne skrev såhär på sin instagram (ungefär) ”när man rör på kroppen rör man på sina tankar också”. Det var så klokt sagt och något jag tänkt på senaste dagarna.
2) Jag följer Fanny Borgström på instagram (följ henne ni med, GRYMT duktig trailrunner och verkar vara en superhärlig tjej over all), och hon hade lagt upp en bild när hon stog i ett vattendrag och skrev (ungefär) ”man kan skölja bort allt man inte vill ha genom att stå i rinnande vatten”. Så då tänkte jag att man måste kunna göra samma sak med vind.
Det tyckte jag att man kunde.

Så, idag har jag både rört på kroppen, tankarna och även blåst bort det jag inte vill ha. Tycker det är kvitto på en fin torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s