Härliga fredag!

vardag

Idag har jag och Toijko varit på hike i Ullådalen.. 10 km knatade vi ihop och han var så jädra duktig!! Jag blir så himla glad när han får springa lös och man verkligen ser hur roligt han har. Han älskar att hoppa runt i mossan, på stenar och klippor, höga gräset och bäckar. Man ser att han njuter fullt ut.Fjället är verkligen hans rätta plats och jag längtar redan efter alla turer vi ska göra tillsammans. När han mår bra, då mår jag bra.

Vi gick en bit på skutan runt-leden och vek sen av och gick till en liten tjärn där vi satt och myste en stund (typ 2 minuter haha) innan vi loopade tillbaka och gick hemåt igen. Sen strax innan vi kom tillbaks så kunde man välja lite olika vägar ner till parkeringen och då tänkte jag att jag skulle ta en led som jag aldrig gått förut. 3km till parkeringen, inte så farligt. Bara det att halva vägen var myr så det var sjukt blött (inte för att det var någon större fara egentligen) och på ett ställe så slutade det helt plötsligt finnas kryss? Så jag visste inte riktigt var vi skulle gå så jag följde kraftledningen och vi hamnade ju på rätt plats men det måste finnas en bättre väg. Det var liksom inga tydliga tecken på nån led nånstans, så konstig? Jag kanske tittade dåligt men annars sitter ju kryssen rätt så nära varandra så man vet ju var man ska.

Nåväl det var inga bekymmer. Vi knallade på och kom fram till bilen där vi tog ett fikastopp i form av vatten och proteinbar i bakluckan. Sen somnade Toijko i bilburen på en sekund och jag for på coop och köpte vattenmelon som jag varit så fruktansvärt sugen på. Gissa om det smakade gott i solen på altanen efteråt!

Nu är vi bara hemma och vilar lite. Får se vad vi ska hitta på sen, har inga planer. Imorgon ska jag ju iväg på fotbollscup så lär väl packa och dona för det. Är så taggad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s