Helgen som var och måndag

vardag

Är lite besviken att jag helt glömde bort att ta fler bilder i helgen, men men, jag hade helt enkelt fullt upp med att ha roligt!

Jag var ju på fotbollscup i Offerdal/Änge i lördags och det var verkligen en bra uppstyrd dag. 16 lag var anmälda och det var rätt mycket publik också. Vädret var på topp med strålande sol och bra värme. Tyvärr gick det inte så bra för oss, förlorade 2 och vann 1 så vi gick inte vidare ur gruppen men jag gjorde mål och vi var på gott humör så det gör inte så mycket. Dock har jag sträckt mig rejält eller fått en bristning i båda framsida lår så jag kunde knappt springa, än mindre skjuta vilket var galet frustrerande. När man liksom vet hur snabb man är egentligen men så bär inte benen..

Nåväl.
Efter matcherna for vi och badade innan det var dags för finalen. Mörsil vann (kul med vinst för hembyn, inte så oväntat dock haha) och Alsen blev tvåa. Bra match, bra spel.

Efter finalen for vi till världens finaste hus i Bångåsen och grillade och förfestade innan vi for in till Kaxås för att gå på Svea Park där det var fest på kvällen.
Det var verkligen en rolig dag/kväll/natt och det var jättekul att träffa så många gamla klasskompisar och andra vänner och bekanta man inte sett på flera år.

Vi åkte hem ganska tidigt på söndagmorgon för Agnes skulle jobba. Men det var typ bara skönt att komma hem.

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men tyvärr funkar det bara inte idag. En hel natt vaken i bara ångest och tankar som snurrar, magont och en puls i 200. Fick smsa chefen och som tur är så är han väldigt förstående och sa att det inte var några problem.

Det känns så jäkla trist bara, för igår kändes det ändå som att jag var lite på bättringsvägen men nej, tydligen inte. Jag hade nog lite för höga förväntningar. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Ladda om och försöka igen. Jag tänkte bara försöka ta det lugnt idag, läsa lite, dricka te och sova. Gå promenad med Toijko. Det ska nog bli bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s