Fredagskänslan

psykisk ohälsa, träning

Det har gått några dagar sen sist, men helt ärligt har inget spännande hänt. Jag hade en dipp igen, allt har varit tungt på senaste. Men idag lyckades jag släpa mig till gymmet och brände av ett riktigt bra löppass på bandet. Det kändes magiskt! Jag visste inte riktigt hur det skulle gå, med tanke på att jag fortfarande är i bara starten av att komma igång igen, men det gick över förväntan.

Det blev 1km uppvärmning, sen 10 km med tempoväxling, sen 1 km nedjogg. Avrundade med lite core-övningar och yoga. Sen hade jag en riktigt good feeling i kroppen. Vill ju verkligen komma i grym form nu, men ibland är det bara så jäkla trögt att ta sig ur soffan.. Inte bara att man är lat, men också att min hjärna är ju lite knäpp nu så det är som att någon håller emot. Men jag tänker att för varje gång jag lyckas ta mig upp så blir det lite lättare. Och jag VILL ju, för jag VET vilken förbaskat härlig känsla man får efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s