Back on track

psykisk ohälsa, träning

Idag stog långpass på schemat och jag tänkte att jag skulle springa den runda som jag och Toijko gick igår. Det visade sig dock att det inte var så långt alls, ca 5km haha. Däremot är det en rejäl uppförsbacke och en hel del kuperat i skogen så jag tyckte det var rätt bra ändå.

Försöker verkligen jobba på att få in ett träningspass om dagen ungefär, för herregud vilken skillnad det blir i mitt mående när jag rör på mig. Det är som natt och dag. Går knappt beskriva. Jag börjar inse mer och mer hur viktigt det är för mig att jag tränar och rör på mig, och håller en bra kosthållning. Inte äta en massa skit, inte skippa måltider och se till att äta näringsrikt.
Jag var och storhandlade idag och köpte faktiskt inte en enda grej som inte stog på listan. Mitt mål är ju att bli bättre på att laga mat och nu har jag tagit inspiration och recept från ”portionenundertian” och ska köra på det denna vecka.

Igår var jag dock bjuden på middag men det blev hälsosam vegetarisk tacos som serverades i salladsblad. Det var SÅ gott! Och fräscht. Man blev inte sådär dåsig som jag tycker man lätt blir av vanlig tacos. Det känns roligt att börja ta tag i min kost och träning, jag märker sån himla stor skillnad i kroppen och det är glädjande. Och motiverande. Ser framemot vad som händer om några veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s