Imorgon får jag en ny chans

psykisk ohälsa, vardag

Igår for jag och Jesper till Handöl en sväng för han ville kolla in några fiskeställen och jag hade inget att göra så jag kunde lika gärna följa med. Det var jättefint att gå längs med strömmen och hundarna busade som bara den. Så fint där borta, fjäll vart man än tittar och ett lugn som sprider sig i kroppen. Vi sa det, jag och Jesper, att det är lätt att må bra där. När man befinner sig i naturen och bara får andas.

Och det är så skönt att åka iväg från Åre och Duved ibland. Även om det är fint här också så ser man ju detta varje dag, det kan vara skönt att se ett annat fjäll och supa in en annan bys luft emellanåt.

På kvällen var vi på bio, Ida var med också. Vi såg Once upon a time in Hollywood som visst var baserad på en verklig händelse. Hade ingen aning. Men det var en ganska bra film, om än lite skruvad haha.

Idag vaknar jag trött, ångestladdad och ont i hela kroppen. Tabletterna jag tar har tyvärr den effekten och jag tycker det är så sjukt jobbigt. Jag har sovit hela dagen. Som tur är verkar Toijko också trött idag för han har också sovit. Men jag vill inte känna mig som en zombie om dagarna, jag har ju saker jag vill göra som jag skrivit upp men det går inte. Det känns typ som medicinen gör mer skada än nytta… Vet inte om det är så, men det känns så.

Idag känns det hopplöst. Och jag hatar det. Hatar hur något som inte syns hindrar mig från mitt liv. På ett sätt är det skönt att den här dagen snart är slut och att det kommer en ny imorgon, så jag får börja om. Prova igen. Kanske kan jag få till det bättre imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s