Tisdag

vardag

Idag: Har jag varit hos läkaren, tränat, städat stugan, lagat bananpannkakor, klickertränat med Toijko och diskat undan. Och tagit en skön dusch. Och klockan är bara 15.00.

Jag mår: Väldigt bra idag. Jag hade en härlig helg och den känslan lever jag kvar på. Jag lär mig samla energi (som jag skrev igår) och jag hade ett bra samtal med min läkare.

Det har liksom snurrat på sen imorse och det är skönt när det är så tycker jag. Jag hade tid hos läkaren kl 8 och jag kände att när jag ändå var vägg i vägg med gymmet kunde jag lika gärna bränna av min träning. Blev ett skönt ryggpass och lite stretch efteråt. Försöker få in vanan att stretcha varje gång jag tränat. Förut var jag riktigt bra på det men har slarvat en hel del på senaste och det märks i att jag dels är stelare men får också ont i ryggen och nacken oftare. Så ändring på det!

Jag gillar när dagarna rullar på sådär. Mitt mål till vintern är att jag ska morgonträna innan jobbet. Vilket kommer bli riktigt tidiga mornar eftersom jag mest troligt kommer börja vid 7-tiden haha. Men jag är motiverad och vet att det kommer gynna mig i längden för dels så slipper jag trängas med alla efter-jobbet-gymmare och istället kan jag åka hem och ha kvalitetstid med Toijko och göra roliga saker med honom.

Nu: Ska jag öppna en barebell som lite em-snack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s