Höstglöd 2019

vardag

Hej på er!
Just nu: mår jag lite illa pga för mycket frukost haha.
Åt mitt första mål tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna och nja, det blev inte så bra. Har ändå känt dessa dagar att pf har funkat bra men så fick jag bara en feeling att jag skulle testa äta lite tidigare idag (kl 9), men nej. Håller mig till 12-20-fönstret.

Igår var jag på Holiday Club mellan 14-19 för att hjälpa till med Höstglöd. Det är ett träningsevent med yoga, styrketräning, löpning och föreläsningar. Superkul att få vara med! Jag och Anette hade hand om incheckningen och det var så himla roligt att få möta alla som skulle vara med i helgen. Det var tjejer och killar i alla möjliga åldrar och storlekar och det tycker jag är så roligt, att det finns något som lockar alla.

Förresten, ser ni vad långt hår jag fått?! SÅ KUL! Ska till frissan på tisdag men ska bara fräscha upp det lite. Vill aldrig klippa kort igen haha..

Idag: Ska jag snart åka in till byn och träffa Frida när hon slutar jobbet. Sen vill jag träna och så får vi se vad dagen bjuder på. Jag ska lämna Toijko hos Jocke ikväll för jag ska vara på Höstglöd imorgon så det är perfekt att få lite hundvakt.

På måndag ska jag börja jobba 25% och det känns både bra och läskigt. Mest bra, såklart. Skönt att börja komma på banan igen men måste vara jättenoga med att inte pusha på för hårt. Bara ta små små steg i taget. Så ska det nog bli bra det här.

Ha en fin helg gullisar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s