Träningshelg

träning, vardag

Vilken helg jag har haft, den har verkligen gått i träningens tecken. Underbart!
Igår var jag som sagt inne i byn och träffade Frida. Vi gick en sväng med hundarna sen tog vi en kaffe på Espresso House och gick en sväng på byn. Efter det fick jag lite feeling och drog en spontanare in till Östersund och träffade min lillasyster. Hängde hos henne lite i lägenheten innan vi for till gymmet hon jobbar på och tränade. Fick till ett skönt pass med benböj, marklyft, latsdrag, rygglyft och två core-övningar och lite stretch.

Imorse satte jag mig i bilen 6.16 för att åka in till Åre igen och hjälpa till på Höstglöd. Såhär pigg var jag då haha. Men måste ändå säga att det gick bra så fort jag kom upp ur sängen. Så är det ju med det mesta, bara man kliver upp så kommer man iväg.

Vi började morgonen med ett yogapass inne i badet (varmt och skönt), sen en god frukost och sen gick jag upp till gymmet för att hjälpa till på styrke-prehaben med Johan från Nordisk Hälsa. Det passet var SÅ BRA. Om det är något jag verkligen gillar så är det att använda kroppen, HELA kroppen. Både bli stark och smidig. Och det ena behöver inte utesluta det andra.

Vi fick testa några uppvärmningsövningar och sen fick vi tre övningar att ta med oss hem och köra själva. Ska verkligen bli bättre på mer rörelseträning och balans. Inser nu att det är SÅ viktigt och att vi behöver det för att vi ska hålla hela livet utan att få ont osv.

Blev superinspirerad efter det passet.

Sen avslutade vi dagen med ett triggerpoint/yinyoga-pass nere i arenan. Det var precis vad man behövde efter dagen. Och då har ändå deltagarna som varit med hela helgen tränat mycket hårdare än mig förmodligen haha.

Vi röjde undan, satte oss ner för lunch och pratade igenom helgen. Alla verkar vara jättenöjda så det är kul. Och jag hade så roligt att få vara med under dessa dagar. Hoppas verkligen jag får göra det igen nästa år.

Känner mig full med inspiration till min träning nu och vill verkligen ta hand om min kropp bättre. Inte bara träna hårt utan balansera det med rörelse, stretching och foamroller/triggerboll också. Vi behöver alla delarna för att må bra. Kropp och själ jobbar tillsammans, det är inte det ena eller det andra.

Nu är jag hemma, ligger i soffan med datan på magen och är helt slut. Toijko verkar också trött för han har sovit sen vi kom hem.Det blir en lugn kväll, imorgon börjar min jobbvecka på riktigt. Pirrigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s