Färdigutbildad!

träning

I söndags fick jag mitt certifikat som bevis på att jag klarade grundutbildningen för att bli yogalärare. JAG ÄR SÅ GLAD. Trodde aldrig jag skulle fixa det faktiskt, den hamnade så långt ner på min prio-lista när jag blev sjukskriven.

Men så för ca 3 veckor sen när det började närma sig slutdatumet för att skicka in alla uppgifter för att bli klar med utbildningen så kände jag bara ”Nej jag gör det bara, det får gå som det går, men jag vill hellre slutföra den och kunna bestämma sen vad jag vill göra”. Jag har varit osäker på om jag velat undervisa eller inte så det var svårt att motivera att göra klart utbildningen när jag var så skör som jag var. Men jag bestämde mig för att slutföra den och inte ”kasta pengarna i sjön” så att säga.

Och för tusan, det gick ju bra! Jag är godkänd och är numera PÅ RIKTIGT utbildad YOGALÄRARE. Det känns så jävla fett. Jag är faktiskt jättestolt över mig själv, och SÅ GLAD att jag bestämde mig för att göra klart allt. Och vet ni vad, jag tyckte faktiskt att det var jättekul att hålla klass, och jag var knappt nervös?! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna hålla en klass för på utbildningsdagarna var jag så fruktansvärt nervös att jag knappt kunde prata. Så at hålla en klass kändes väldigt långt bort.

Men som sagt, jag fixa det, jag är stolt, jag hade kul, I FUCKING DID IT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s